DNES JE STREDA, 3.07.2024, MENINY MÁ MILOSLAV , BLAHOŽELÁME!

Nitrianske Pravno - Dolné Vestenice 0 - 4 ( 0 - 3 )

Nitrianske Pravno - Dolné Vestenice 0 - 4 (0-3)

ZOSTAVA:

PROČKA M. – DUBEC, PAVKEJE, VALKO, ÁČ ĽUBO – ADAMČEK, KAMAN, VETRÁK – ČIČMANEC E. , JAMRICH, HALUŠ

Na Pravňanskom ihrisku bolo vymaľované už v prvej 25 minútovke. Domáci absolútne nezvládli 6 bodový zápas, aj keď snaha sa im rozhodne uprieť nedá. V tomto zápase urobili tri veľké chyby, za ktoré ich hostia dokonale potrestali.
Hostia sa od prvej minúty spoliehali na rýchle protiútoky a táto taktika im dokonale vyšla už pri prvom góle. Domáci sa natlačili pred obranu hostí, no pri ich tlaku, odkopnutá lopta našla Masára a ten v nájazde na Pročku, hoci na dva krát, otvoril skóre zápasu – 0:1. O pár minút už hostia viedli o dva góly. Opäť z ojedinelého útoku potrestali chybu Pravňanskej obrany. Tí ani pri viacerých možnostiach neodkopli jednoduchú loptu z pred šestnástky, až prišiel Škarka a ten ju parádne trafil pod brvno – 0:2. Aby toho nebolo málo, prišla štandartka Vesteníc, a nikým nekrytý Maruniak, hlavou z uhla, prekonal Pročku – 0:3. Domáci celý prvý polčas len obiehali bránku hostí, no Jurenku nijak neohrozili. Hostia sa v dvoj bloku s deviatimi hráčmi postavili pred šestnástku a domácich do ničoho nepustili.
Druhý polčas mal rovnaký scenár. Domáci sa síce snažili, kombinovali, no úspech im to neprinieslo. Hostia si svoj nahratý náskok v pohode ubránili. Kalich horkosti domáci vypili 5 minút do konca. Hostia opäť po brejku krásnou strelou Humaja do šibenice uzavreli skóre zápasu na konečných, hrozivých 0:4. Prvú, jedinú a poslednú tutovku domácich zahodil Haluš. Jeho strelu po peknom priťuknutí Valkom perfektne chytil Jurenka.
Domáci zaplatili futbalovú daň. Napriek snahe o kombinačný futbal, dostali výprask, vďaka ktorému si hostia odnášajú veľmi dôležité tri body.

 




Video:M.Vríčan


AUTOR: Igor Slezák - tréner
Uverejnené: 14.05.2013 09:26