DNES JE STREDA, 3.07.2024, MENINY MÁ MILOSLAV , BLAHOŽELÁME!

Výstava "Z JARMOKU"

    Už 6.ročník Zimných slávností Hornonitria začal práve v našej obci slávnostným otvorením výstavy „O jarmoku“, ktorá dokresľuje atmosféru jarmokov a trhov na hornej Nítre a je súčasťou už spomínaného projektu. Podujatie sa konalo v sobotu 7. februára o 15.00 v obradnej sieni obecného úradu. Ako hostí sme privítali realizátorov výstavy, riaditeľku HNM, zástupcov RKC v Prievidzi a starostov okolitých obcí.

     Výstava „O jarmoku“ ostáva k dispozícií školám a verejnosti na území obce po celý tento týždeň od 9.2. do 13.2. 2009 a to v úradných hodinách OcÚ.

     Zimné slávnosti Hornonitria pokračovali v Pravenci Zimnými slávnosťami folklóru predstavili sa folklórne skupiny Hornonitria, folklórny súbor Vtáčnik a nechýbala ľudová veselica.


 

Výstava Z JARMOKU<br><br>autor: B.HeldiováVýstava Z JARMOKU<br><br>autor: B.HeldiováVýstava Z JARMOKU<br><br>autor: B.HeldiováVýstava Z JARMOKU<br><br>autor: B.HeldiováVýstava Z JARMOKU<br><br>autor: B.HeldiováVýstava Z JARMOKU<br><br>autor: B.HeldiováVýstava Z JARMOKU<br><br>autor: B.HeldiováVýstava Z JARMOKU<br><br>autor: B.HeldiováVýstava Z JARMOKU<br><br>autor: B.HeldiováVýstava Z JARMOKU<br><br>autor: B.HeldiováVýstava Z JARMOKU<br><br>autor: B.HeldiováVýstava Z JARMOKU<br><br>autor: B.HeldiováVýstava Z JARMOKU<br><br>autor: B.HeldiováVýstava Z JARMOKU<br><br>autor: B.HeldiováVýstava Z JARMOKU<br><br>autor: B.HeldiováVýstava Z JARMOKU<br><br>autor: B.HeldiováVýstava Z JARMOKU<br><br>autor: B.HeldiováVýstava Z JARMOKU<br><br>autor: B.HeldiováVýstava Z JARMOKU<br><br>autor: B.HeldiováVýstava Z JARMOKU<br><br>autor: B.HeldiováVýstava Z JARMOKU<br><br>autor: B.HeldiováVýstava Z JARMOKU<br><br>autor: B.HeldiováVýstava Z JARMOKU<br><br>autor: B.HeldiováVýstava Z JARMOKU<br><br>autor: B.HeldiováVýstava Z JARMOKU<br><br>autor: B.HeldiováVýstava Z JARMOKU<br><br>autor: B.Heldiová


AUTOR: B.Heldiová
Uverejnené: 09.02.2009 10:41