DNES JE STREDA, 3.07.2024, MENINY MÁ MILOSLAV , BLAHOŽELÁME!

HOKEJ SOLKA CUP 2009

V sobotu 10. januára o 15:00 sa na ľadovej ploche detského ihriska v Solke odohral finálový zápas o Solčiansky pohár 2009. Na úvodné buly, ktoré vhadzoval generálny manager podujatia Ján Lacko st. sa postavili kapitáni teamov Solky a Pravenca. Prvé dve tretiny hráči Solky dokonale využívali domáce prostredie a bolo evidentné, že početné domáce hladisko ich ženie dopredu. Hoci v poslednej tretine domácim hráčom už dochádzal dych, podarilo sa im uhájiť premiérové víťazstvo. Zápas hraný na 3 x 15min. skončil víťazstvom solčianského teamu 15:12. Treba podotknúť, že pravenčianský team bol viac ako zdatný a keby prišiel v plnej sile mohlo sa skóre vyvíjať inak.

Vydarená akcia, na ktorej sa všetkým zúčastneným podávala Gros-Pavlaková držková polievka bola ukončená záverečným vyhodnotením v pohostinstve Relax. Za najlepších domácich hráčov boli vyhásení Martin Hanuska a Ján Lacko ml. Najlepšími v pravenčianskom drese sa stali Rado Hanuska a Miloš Klimant.

Hokej Solka Cup<br><br>autor: Ing. Marián HubaHokej Solka Cup<br><br>autor: Ing. Marián HubaHokej Solka Cup<br><br>autor: Ing. Marián HubaHokej Solka Cup<br><br>autor: Ing. Marián HubaHokej Solka Cup<br><br>autor: Ing. Marián HubaHokej Solka Cup<br><br>autor: Ing. Marián HubaHokej Solka Cup<br><br>autor: Ing. Marián HubaHokej Solka Cup<br><br>autor: Ing. Marián HubaHokej Solka Cup<br><br>autor: Ing. Marián HubaHokej Solka Cup<br><br>autor: Ing. Marián HubaHokej Solka Cup<br><br>autor: Ing. Marián HubaHokej Solka Cup<br><br>autor: Ing. Marián HubaHokej Solka Cup<br><br>autor: Ing. Marián HubaHokej Solka Cup<br><br>autor: Ing. Marián Hubahokejsolka09<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NP


AUTOR: M.Huba
Uverejnené: 12.01.2009 10:39