DNES JE STREDA, 3.07.2024, MENINY MÁ MILOSLAV , BLAHOŽELÁME!

DOSPELÍ :: Nitrianske Pravno - Bošany 2:1

   gól :   Michal Štiffel, Miroslav Jamrich
 
Pročka- Michal Jamrich,Klajber,Luprich,Kaman,Michal Štiffel,Miro Jamrich,Valko,Áč,Vavro,Priehoda  str. Šujan,Juraj Štiffel,Ličko
 
     V prvom polčase sa hral v Pravne priemerný futbal. Už v 6 min. sa domáci ujali vedenia, keď po peknej akcii a finálnej prihrávke Michala Jamricha skóroval Michal Štiffel.
V 23. min. hostia zahrávali štandartnú situáciu na ktorú si nabehol Papranec a hlavou vyrovnal na 1:1.Druhý polčas bol kvalitnejší, bojovnejší a vyrovnanejší na oboch stranách.

     Hostia však mali mierne navrch. V 65.min. sa domáci radovali, keď po najkrajšej akcii druhého polčasu Valko, Áč, Jamrich na konci ktorej bol posledne menovaný strelili Pravňanci druhý a ako sa neskôr ukázalo aj víťazný gól nášho mužstva.

<br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor:


AUTOR: Marek Oller
Uverejnené: 12.05.2008 09:52